Biografie

Andries, 49 jaar, gehuwd met Maria de Feijter. Ze woonden vanaf 1860 op de boerderij, Groenweg 2. In 1877 kwamen er andere bewoners op de boerderij.

De ouders van Andries Dieleman: Christiaan Dieleman, * te Axel 02-04-1797 en Francina Dieleman, * 24-10-1807 en overleden op 3-10-1871. Ze woonden aan de Molenweg 1 te Zaamslag.

Weduwe Maria de Feijter  werd geboren op 18 mei 1829; ze overleefde haar zoon Christiaan en verhuisde na een brute roofoverval uit de Groeneweg naar de Terneuzensestraat te Zaamslag.

Vak
Rij
3
Nummer
12
Andries
Voorletter: A.
Voorvoegsel:
Achternaam: Dieleman
Voorvoegsel volledige naam:
Volledige aanspreeknaam:

Dieleman

Geboren:
te Zaamslag
Overleden:
te Zaamslag
Begraven:

Familieverbanden

Administratief

Ingangsdatum termijn:
Einddatum termijn:
Afstandsdatum:

Meld je aan als nabestaande en/of rechthebbende!

Van de 2.800 graven op Zaamslag dreigen er maar liefst 1.800 te worden geruimd. Bijvoorbeeld omdat er geen nabestaanden bekend zijn.

De eerste ruimingen beginnen in 2022!

Stichting Zaamslag Geleefd roept daarom alle inwoners en alle bezoekers van deze site op om zich te melden als nabestaande. Dat kan met onderstaand formulier.

Deel deze pagina!

Kent u mensen die op Zaamslag hebben gewoond of er familie hebben? Stuur dan deze pagina naar ze door en vraag ze om zich aan te melden!

Formulier
Als u hier uw emailadres invult, ontvangt u tevens onze nieuwsbrief. NB Uw emailadres wordt NIET op de site vermeldt en nergens anders voor gebruikt.
Ik ben nabestaande van
Als u op de hoogte wilt blijven van het verlopen van grafrechten, kunt u hier aangeven van wie u een nabestaande bent.
5 + 4 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.